Visibles i combatives

Si ets dona i estàs vinculada a Sant Joan Despí, crea el teu perfil professional, comparteix la teva expertesa i visibilitza el teu talent

Marta Gimeno Robles

Marta Gimeno Robles

Presentació:
Hola! Sóc la Marta Gimeno, nascuda a Sant Boi de Llobregat però he viscut i treballat molts anys a Gavà i ara a Castelldefels.

Sóc mare de Maria, dona apassionada per l'emprenedoria, per les TIC i per les xarxes de suport entre emprenedores. Gràcies a l'enorme recolzament del meu marit, en Luis, des del 2.012 sóc CEO i cofundadora d'una startup enfocada a fer possible que les persones facin noves amistats.

A més, des de l'inici de la COVID, al 2.020 he promogut la xarxa de suport femenina donesqueinspiren.cat i he apostat fortament per un dels meus grans talents: Ajudar i acompanyar a altres persones emprendores com a mentora estratégica ja que jo mateixa he passat per moltes situacions que sé que podem ajudar d'altres a evitar errors i accelerar i entendre els seus projectes i negocis.

Ara, gràcies a l'oportunitat que m'ha brindat l'Ajuntament de Sant Joan Despí, encarregant-me (gràcies a un gran equip) de la construcció d'aquest cercador de dones expertes i referents de la ciutat, ara ja tinc un potent vincle amb la ciutat, on ja hi tinc amistats.

Tot el que pugui ajudar a: potenciar l'emprenedoria i fomentar xarxes femenines i trencar la bretxa digital, aquí em tindreu.
Compartir perfil